NAŠA PONUDBA

Kliknite na kategorijo za ogled izdelkov

zaščita pred glodalci
zaščita pred insekti
zaščita rastlin
svetlobne pasti za leteče insekte
zaščita pred virusi in bakterijami

NAŠA PONUDBA

Kliknite na kategorijo za ogled izdelkov

zaščita pred glodalci
zaščita pred insekti
zaščita rastlin
svetlobne pasti za leteče insekte
zaščita pred virusi in bakterijami

Zaščita pred glodavci (miši, podgane, kune)

Glodavci so znani predvsem kot škodljivci, ki uničujejo naše pridelke, onesnažujejo hrano ter vodo s svojimi iztrebki, poškodujejo električne napeljave ter lahko s tem povzročijo požar in nenazadnje prenašajo nalezljive bolezni.
Spodaj lahko najdete različne izdelke v naši ponudbi, ki vam bodo pomagali se zaščititi pred potencialno škodo. V spodnjem videu si lahko ogledate kakšne so ključne karakteristike posameznih deratizacijski produktov in katera izbira je prava za vaš problem.

Zaščita pred mrčesom/insekti

Vsi poznamo nadležni zvok brenčanja muh in drugega mrčesa, ki neutrudljivo leta okrog nas. Mrčes predstavlja problem tako v domačem okolju kot tudi na javnih površinah, še najbolj pa v podjetjih, kjer se ukvarjao s predelavo, pridelavo ali ponudbo hrane, kot so trgovine z živili, ribarnice, mesnice, restavracije, velike kuhinje in drugi prehrambeni obrati. Mrčes ni samo nadležen dejavnik, ampak lahko predstavlja tudi zdravstveni problem v smislu prenašanja bolezni in okuženja hrane.

Faraonske mravlje niso samo nadležne, so tudi prenašalke bolezni, saj je dokazano, da prenašajo mikroorganizme, zato je zelo pomembno, da skrbimo za higieno in sproti čistimo površine.

Zaščita rastlin

Svetlobne pasti za ulov letečih insektov in kuhinjskih moljev

Insekti niso samo nadležen dejavnik, ampak so tudi ogrožajoči za zdravje, saj prenašajo hude bolezni ( so prenašalci patogenih bakterij kot so salmonela, listeria in E-Coli, malarija) in so tudi povzročitelji velike škode z uničevanjem hranil – predvsem v trgovinah (moka, riž, testenine), kuhinjah, pekarnah (npr. kuhinjski molji).
Svetlobne pasti Brandenburg so EDINE na trgu, ki zaradi delovanja feromona, ki je nanešen na lepilno ploščo, odlično privabljajo in lovijo kuhinjske molje ter ostale leteče insekte.

Zaščita pred bakterijami